"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

27 Mayıs 2015 Çarşamba

SEÇİM YAKLAŞIRKEN DİKKAT EDİN!






































Sevgili Hayvanseverler, lütfen bu önemli yazımı okuyun;

        Partiler babamızın partisi değil, partiler bizim menfaatlerimiz için var, lütfen o yüzden takım tutar gibi parti tutmayın, tuttuğunuz parti bir haksızlık yapıyorsa siz de ona sandıkta gereken cevabı verin ve kimseden de korkmayın, gerekirse de kime oy verdiğinizi söylemeyin. Burası bir sokak hayvanları bloğudur ve kim hayvanlara zulm ediyorsa karşısındadır. Çünkü hayvanlar Allah'ın sessiz kullarıdır ama onlar öbür tarafta dile gelecekler ve yapılan eziyeti anlatacaklardır. Yıllardır başımızda olan AKP hükümeti var, peki bu sürede neler oldu? AKP hayvanlar için ne yaptı masaya yatıralım;

1) Sokak hayvanları toplatılarak ölüm yuvası barınaklara kapatılmak istendi,

2) Sokak hayvanları deney hayvanı yapılmak istendi,

3) İstanbul Cevahir Otel'e gelip sokak hayvanlarının ötenazi yani zehirli iğne ile uyutularak öldürülmesini savunan yabancı birliğe protestolara rağmen izin verildi,

4) Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Katliam İhalesi olarak kara tarihe geçen ihalesini onayladı, sebep olarak popülasyon artışı gösterildi halbuki bu hayvanlar korunması gereken nadir hayvanlardı, artık 10.000 TL veren herkes ormanlarda bulunan boz ayı ve geyikleri öldürebilecek, ilk ayı ise dün Giresun'da öldürüldü!

5) Belediyelerin zehirle veya kurşunla yaptıkları köpek katliamına sessiz kaldılar,

6) Evde beslenen hayvanların sayısı azaltılmaya çalışıldı oysa cumhurbaşkanı 3 çocuk istiyor!

7) Ölüm yuvaları barınaklar kapatılıp yerine doğal yaşam parkları yapılmadı, hatta barınak hayvanlarını insanlara sahiplendirme çalışmaları bile yapılmadı,

8) Hayvan Hakları Yasası hala çok yetersiz, cezalar çok komik!

9) Okullarda hayvan sevgisi öğretilmiyor, işlenmiyor, çocuklar hayvanlardan korkutularak yetiştiriliyor!

10) Restoran, fast food, hastane, fabrika yemek artıkları sokak hayvanları için toplanmıyor!

11) Fatih'te bir kadın kedi yavrularını ayağıyla ezerek öldürdü, Kağıthane'de yol üzerinde bir adam sokak köpeğine tecavüz etti, Anadolu leoparı öldürüldü, Karakulak vuruldu, bir tilki kazığa geçirildi, bir kurt zincirle boğuldu, Samsun'da zavallı yaban domuzu linç edildi, Sarıyer'de iki beyaz Terrier köpek boğulup boğaza atıldı, Urfa'da daha dün bir köpeğin kulakları kesildi, Sakarya Karasu gibi birçok yerde kış boyu sokak hayvanları donarak öldü, Bağcılar'da köpek dövüşleri devam ediyor, pet shoplar kapatılmadı, kürk kullanımı hala serbest, şehiriçi ve şehirlerarası toplu taşımada hayvanların taşınması yasak! Ve daha aklıma gelmeyen nicesi..

       Bunlara sessiz kalıp sadece kendi cebini düşünen bir iktidarı ben istemiyorum. Çünkü Müslümanlık'ta hayvanlara eziyetin yeri yoktur! AKP maaşlara hiç zam yapmasın ama hayvanların kılına dokunmasın diyorum ama katliam yapmadan duramıyor. Bu seçimde ilk defa oyumu HDP'ye vereceğim çünkü AKP'den ancak bu şekilde kurtulabiliriz. CHP'ye verirseniz CHP yine geçemeyecek, en çok oy alan ikinci parti olarak yine yerinde sayacak ama HDP'ye verirseniz HDP barajı geçerse meclise girecek ve AKP tek başına iktidar olamayacak, koalisyon hükümeti kurulmak zorunda kalacak. Ölürüm de HDP'ye vermem demeyin, ben de böyle demiştim, HDP ile PKK eşdeğer demiştim ama hayır değil, unutmayın ki siyaset bir oyundur. PKK'yı yaratan HDP değil dış güçlerdir, tıpkı yıllardır başımıza gelen herkesi getirdikleri ve götürdükleri gibi.. Usame Bin Ladin, Apo.. Bunların hepsi dış güçlerin ülkemiz güçlenmesin diye yarattığı kişiliklerdir. Beni de enterese etmiyorlar. Zaten artık askerlik de 2 yıla kalkacak ve profesyonel askerliğe geçilecek. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da dahil herkes bunu söylemektedir. Terör konusunda şüpheniz olmasın. Eğer hayvanların rahat bir nefes almasını istiyorsanız lütfen HDP'ye oy verin, diyeceksiniz ki her taraf Kürt olacak.. Türk, Kürt farketmez, biz kardeşiz, Kürtler de Çanakkale'de ülke için savaşmadı mı, zaten AKP sayesinde her yer Suriyeli dilenci kaynıyor, onları güzelim Atatürk Orman Çiftliği ormanını katlederek yaptırdığı sarayında mı besliyor, hayır. Kürt olsun insan olsun, hayvan katili ve para düşkünü olmasın, dini kullanmasın. Unutmayın, gerçek Müslüman hayvanlara eziyet etmez! Hayvanların sessiz çığlığına kulak verin, işte HDP'nin hayvanlarla ilgili seçim vaadi;
























      Ben sadece masum hayvanların adına çağrı yapıyorum; ben trafoya kedi sokan değil, sokak hayvanlarının hakkını arayan bir parti istiyorum;



Bu ve bunun gibi binlerce yeni kare görmek istemiyorsan AKP'ye oy yok!



HDP seçim bildirgesi;

http://www.hdp.org.tr/images/UserFiles/Documents/Editor/HDP%20Se%C3%A7im%20Bildirgesi%20Tam%20Metin.pdf

10.000 FİL ÖLDÜRÜLDÜ!!!


Yorumum en altta;

     Kaçak avcılar son beş yılda Mozambik’teki fillerin yarısını öldürdü. Öldürülen fil sayısı 10 bine yakın.

Mozambik hükümeti tarafından yaptırılan bir araştırmaya göre, son beş yılda ülkedeki fillerin sayısı yüzde 48 oranında azaldı. Beş yıl önce 20 bin olan fil sayısının günümüzde 10 bin 300 civarında olduğu tahmin ediliyor.
Mozambik'in kuzeyinde Niassa Ulusal Rezervi'ni de içine alan bölgenin kaçak avdan en fazla etkilenen yer olduğu bildirildi.
Amerikan merkezli Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın direktörü Alastair Nelson'a göre, fil nüfusunun büyük oranda yok edildiği Tanzanya'dan gelen kaçak avcılar da bu düşüşte etkili. Nelson, “Ana sorun yönetim. Kuzey hep uzak ve zayıf yönetilen bir bölge oldu. Bir de yolsuzluk sorunu var” dedi
Fildişleri Asya'da büyük değer görüyor. Fildişi heykel ya da mücevher imalatında kullanılıyor. Afrika genelinde her yıl 30 bin filin fildişi ticareti nedeniyle öldürüldüğü düşünülüyor.
Sınır Tanımayan Filler Örgütü adlı sivil toplum kuruluşunun verilerine göre, Afrika genelinde 470 bin fil kaldı.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29121491.asp
Tawşi der ki;
1) Kumar mekanı casinoların (Başta Kıbrıs, Bulgaristan, Nice ve Las Vegas) rulet masalarında kullandıkları fildişi top yasaklanmalıdır,
2) Fildişi eşya satışı yasaklanmalıdır (Mobilya ayakları, kolyeler, biblolar),
3) Ücret karşılığı zenginlere kaçak yaptırılan fil safarisi durdurulmalıdır,
4) Fil öldürtenler ağır cezalara çarptırılmalıdır.

ALLAH DA ONLARIN KULAKLARINI YOKETSİN!



Yavru köpeğin kulaklarını kestiler


       ŞANLIURFA’da, sokaktaki bir köpek yavrusunun kulakları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçakla kesildi.

Bugün sabah saatlerinde işe gidenler, Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde acı çeken köpek yavrusunu fark etti. Köpeğin kulaklarının kesik olduğunu ve kanadığını fark edenler, mendille kanayan yerleri temizledikten sonra, belediye ekiplerinden yardım istedi.Görenlerin tepki gösterdiği olay sonrası parka gelen belediye görevlileri, kulakları kesilen köpeği tedavi için veterinere götürdü. Polis ekipleri ise vatandaşın tepkisine yol açan olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunması için çalışma başlattı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29117942.asp
Tawşi der ki; Bunu yapan caniler inşallah ömür boyu sağır kalır veya aynı şekilde acıyla kulaklarından olurlar, bazen gerçekten şeriatı arıyorum çünkü hayvan hakları yasamız o kadar yetersiz ki, dindarlarımız Mercedes peşinde koşarken olan bu masumlara oluyor!





GÜNÜN DOSTU


SAYIN NEHİR ÇAKMAK'A CEVAP







    Merhaba, tavşanınız halinden mutluysa almayın derim. Ama alacaksanız ve tavşanınız gün boyu evde çok yalnız kalıyorsa örneğin tavşanınız erkekse ve bir dişi tavşan alacaksanız erkek tavşanı dişi daha eve gelmeden bir veterinerlik fakültesinde veya daha önceden tavşan kısırlaştırmış bir hayvan hastanesi veya klinikte kısırlaştırmalısınız yoksa 1 yılda 400 tavşanınız olur. Erkeğin kısırlaştırılması dişiden çok daha kolaydır. Ama bir erkek tavşanın yanına başka bir erkek alacaksanız kavga etmemeleri gerekir, evdeki tavşan kavga çıkarabilir, erkek tavşanlar yaşadıkları yeri benimserler ve sonradan gelenle kanlı kavgalar edebilirler veya ergenlikteyse yeni gelene tecavüz etmeye kalkabilir. O zaman ikisini de kısırlaştırabilirsiniz. 

GİRESUN'DA DEVLETİN BOZ AYI KATLİAMI!!!


Yorumum en alttadır;

"Giresun'da ayı popülasyonunun fazla olması nedeniyle vurulan boz ayı ekipleri bir hayli zorladı.

Giresun’un Alucra ilçesi kırsalında bir süredir çalışmalarını sürdüren Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ayı popülasyonunu kontrol etmek için bir boz ayı vurularak öldürüldü.
Alucra Doludere Köyü kırsalında Helgin olarak adlandırılan mevkiide Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ayı envanter çalışması gerçekleştirdi.
Envanter çalışmaları sonucu yaban hayatını kontrol etmek için yapılan çalışmalarda Doludere köyünde profosyonel ekiplerce yapılan avlanmada bir adet boz ayı mevcut ayı popülasyonundan çıkarılarak vuruldu.
Alucra kırsalında yaşayan doğadaki ayı sayısını dengelemek için resmi yolla öldürülen boz ayı, bir süredir bu bölgede ayılardan dolayı tedirginlik yaşayan yöre halkına da derin nefes aldırdı.
Geçen yıl Alucra’da 2 kişinin de ölümüyle sonuçlanan ayı saldırıları sonrası yöre halkı tedirgindi."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29113607.asp
Tawşi der ki:  Bu katliamı yapan hükümettir, AKP'dir!! Bu katliamdır! Her  canlının yaşama hakkı vardır. Ayıların sayısı çoğaldıysa erkek ayılar kısa süreli uyutucu iğne ile yakalanıp veterinerlikte kısırlaştırılıp tekrar doğaya salınabilir ama yeni Mercedesler almak için ayıları katledenlerden 10 bin TL alınıyor. O zaman insanların nüfusu daha çok artıyor, Suriyeliler hele her yerde diye onları da öldürelim!! Hayvanların yaşama alanına tecavüz edenler gerçekte insanlardır. Şimdi yeni bir kampanya başlatacağım lütfen imza atın!

26 Mayıs 2015 Salı

ŞERO'YA SEÇİM GÖREVİ :)



Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun o harika konuşmasından bir alıntı;

KATKIYI ŞERO YAPACAK
"Şero’ya talimat verdim. Kedisi olan tek genel merkez de biziz. Şero da gururla dolaşıyor genel merkezde, kuyruğu dik. Biraz vahşi bir yapısı var, ‘Madem kedilerin kralısın bütün kedilere mesaj gönder, seçim boyunca trafolardan uzak kalsın’ dedik. Seçimlerin güvenliğine en büyük katkıyı Şero yapacak. Vatandaşı soydular, devleti soydular, şimdi yerlerinde kalmak için olağanüstü çaba harcıyorlar. Sandıkları da soymak istiyorlar. İzin vermeyeceğiz."
İşte Şero'dan kareler :)




:)

4. YILDIZ ve KEK KALIBI :)


          Fenerbahçeliler ligin başında bu poz çekildiği gün Galatasaray ile feci dalga geçip "Kek kalıbı" benzetmeleri yapmışlardı. Şimdi Galatasaray gurur ile o kek kalıbının içine tekrar girebilir. Tebrikler Cimbom :)   ****

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE TOPLU KÖPEK KATLİAMI!

 

Lütfen imzalayın; 

Ege Üniversitesi'nde toplu köpek katliamı yapan L. S. en ağır şekilde cezalandırılsın!


14 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 15.00 sularında üniversitede çalışan mühendis L. S.'nin araçla kampüs içine bıraktığı zehirli etleri yiyen 10 köpek hayatını kaybetti, 6'sı hala tedavi görüyor. Zehirli et parçalarından kalan atıklar yüzünden kampüsteki diğer hayvanların zehirlenme ve ölme riski ise devam ediyor.
Zehirli et parçalarının bulunması ve toplanması için üniversite yönetimi sorumluluk almadı. Gönüllü öğrenci ve çalışanların emekleriyle az kişi çok kısıtlı imkanlarla kampüste arama yaptı; yapmaya devam ediyor. Rektörlük bu katliama dair resmi bir açıklama dahi yapmadı, zehirli et parçalarının kapsamlı bir şekilde profesyonel ekipler tarafından aranması sağlanmadı. Sağ kalan köpeklerin kampüste güvenilir bir yerde tutulması için korunaklı alan talep edildi, talep reddedildi. Rektörlüğe randevu başvurusunda bulunuldu, rektörün dersi olduğu gerekçesiyle randevu talebi de reddedildi.
Köpekleri katleden kişiye dava açıldı; ancak, kişi şu an tutuksuz yargılanıyor.
Rektörlüğün üzerine düşen sorumluluğu alması için daha kaç canın katledilmesi gerekecek?
TALEPLERİMİZ
Tutuksuz yargılanan L. S.'nin dava sonunda en ağır şekilde cezalandırılması
TMMOB tarafından meslekten ihraç edilmesi
Ege Üniversitesi rektörlüğünün bu katilin işine son vermesi ve üniversiteden derhal uzaklaştırması; kampüse saçılan zehirli etlerin temizlenmesi için derhal bir ekip oluşturması ve kampüsteki hayvanların güvenliğini sağlamasıdır.
İmza için;
https://www.change.org/p/ege-%C3%BCniversitesi-nde-toplu-k%C3%B6pek-katliam%C4%B1-yapan-l-s-en-a%C4%9F%C4%B1r-%C5%9Fekilde-cezaland%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=312457&alert_id=RGAKYiehYr_qD3sKGI4nWeAGfDT710s0ODfmvzFg%2FJ0b1Ba1FFXcLk%3D


Tawşi der ki;  İnşallah bu mühendis o köpeklerden daha beter şekilde zehirlenerek can verir. Keşke katil bir mühendis olacağına, çimenlerde koşuşturan masum bir köpek olsaydın!

GÜNÜN DOSTU


ALİ AĞAOĞLU'NDAN YİNE BİR KATLİAM ve LÜTFEN KAMPANYAMA İMZA ATIN!




        Neymiş efendim Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege  2 yaşına basmış bu yüzden Ortaköy'deki evinde parti verilmiş, buraya kadar herşey normal. Peki sizce fotoğrafta canınızı sıkan ayrıntı nedir? Duvardaki kurt postu olabilir mi? Şaka gibi.. Zavallı bir kurt vurulmuş, üzerine de kürkü yüzülüp post haline getirilip duvara asılmış. Ağaoğlu Ayazağa'daki güzelim ormanı katletti ama hükümet ses çıkarmadı, bari buna biz ses çıkaralım, şimdi şikayet edebileceğim heryere şikayet edeceğim. Duvarda masum bir canlının cesedini görmektense değerli bir ressamın tablosunu görmek isterdim. He bir de şöyle birşey var, ben şimdi kendisini şikayet edeceğim müdürlük ve bakanlık katliam ihalesi ile ayı ve geyik vurdurtmaya hazırlanıyor. Duvardakinden beter olun.. İşte kampanyamı başlattım lütfen imza atın;

https://www.change.org/p/ali-a%C4%9Fao%C4%9Flu-ile-orman-ali-a%C4%9Fao%C4%9Flu-ile-orman-ve-su-i%C5%9Fleri-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-ali-a%C4%9Fao%C4%9Flu-nun-istanbul-ortak%C3%B6y-deki-evinin-salonunda-duvarda-as%C4%B1l%C4%B1-bulunan-kurt-postu-kald%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n-ve-ceza-kesilsin?just_created=true


DÜNYANIN KANINI DONDURAN AYİN


        Okuduğumda ve fotoğrafları gördüğümde şok geçirdim, bir yandan zavallı keçiye üzüldüm bir yandan milleti böyle yalanlarla kandıran rahibe ve tabiki de tüm bunlara inanan beyinsiz eşcinsele, işte haber;


Meksika'da "eşcinselleri tedavi edebildiğini" iddia eden bir şamanın, siyah bir keçiyi katlederek gerçekleştirdiği ayinin görüntüleri dünyayı şoke etti;

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/95532/2/1/dunyan-n-kan-n-donduran-ayin

Tawşi der ki; Biliyorsunuz böyle olaylardan sonra hep beddua ederim (bknz. Nepal). Eşcinsellik, lezbiyenlik bir hastalık değildir, hormon seviyelerindeki bozukluk sonucu oluşur. Gidersiniz bir doktora duruma göre eksik hormonu bastırırsınız ve düzelirsiniz. Ve Meksika da belasını bulmuş gibi;

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29104312.asp

PALMİRA'DAKİ ZAVALLI KELAYNAKLAR



Palmira'daki kelaynakları bulana ödül var


Suriye'de antik kent Palmira'nın IŞİD tarafından ele geçirilmesiyle dünya mirasının yanı sıra koruma altında olan dört kelaynak da tehlikeye altında. Yetkililer, kuşları IŞİD'den önce bulanlara ödül vaat ediyor.

Şehirde 2002 yılında küçük bir koloni halinde bulunan ve koruma altına alınan kelaynakların akıbeti hakkında bir bilgi bulunmuyor.
Kelaynakların bakımını yapan bekçinin IŞİD'in kenti ele geçirmesi üzerine görevini bırakıp şehri terk etmesiyle kuşlar sahipsiz kaldı.
Yetkililer, kuşlar hakkında bilgi getirenlere bin dolarlık ödül verileceğini açıkladı.
İngiliz BBC'ye açıklama yapan bir kuş bilimci 'Zenobia' isimli dişi kelaynağın bulunmasının çok önemli olduğunu belirtti. Zenobia kışın Etiyopya'ya göçen kelaynaklar arasında rotayı bilen ve koloniye yol gösterecek konumda olan tek kuş.
Kuş bilimciler bu türün Suriye'de yok olmasından endişe ediyor.  
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29100344.asp

SN. ILGAZ YILMAZ'A CEVAP





             Dişlerini gıcırdatmıyorlarsa ağrıları yok demektir. Zaten kafeste değillerse mutludurlar. Anlattıklarınıza göre zaten mutlu olmalılar, onlara iyi bakıyorsunuz ve vakit ayırıyorsunuz, ama biri erkek biri dişiyse erkeği mutlaka ve hemen kısırlaştırtın.

25 Mayıs 2015 Pazartesi

GÜNÜN DOSTU


Günümüze evrim geçirmeden kalsalardı kesin onu da evcilleştirirdik :)

22 Mayıs 2015 Cuma

İMZA AT ANGORA TAVŞANLARINA VAHŞET YOLMA UYGULANMASIN!






            Duyarlı bir dostumuz  bu kampanyayı başlatmış, kendisiyle gurur duydum ve hemen imza attım, lütfen siz de imza atın ve zavallı Angora Tavşanları elle kuru yolma yöntemiyle acı içinde saatlerce ağlatılarak yolunup kazak, şapka yapılmasın, bu vahşete dur diyelim;

https://www.change.org/p/hayvanseverler-angora-tav%C5%9Fanlar%C4%B1na-yap%C4%B1lan-vah%C5%9Fet

18 Mayıs 2015 Pazartesi

17 Mayıs 2015 Pazar

GEZİ TABLOSU






















Çok yakında, aman padişahımız duymasın, zindana atturur!

RTÜK'TEN İSTEĞİM



   Bir sinemacı olarak her filmi çok farklı şekillerde irdelerim; Konu, senaryo, kurgu, oyunculuk, çekim devamlılığı, ışık, alt metin... Sayfalarca uzayıp gider.. Son zamanlarda ise Sadri Alışık filmlerine taktım, her gece bir filmini izleyip öyle yatıyorum. Bazı şeyler dikkatimi çekti; bu filmleri yıllar önce çok küçükken izlemiştim, hayal meyal hatırlardım çoğunu ama şimdi ise farklı birşey dikkatimi çekti. O dönemim bütün zengin kadınlarını canlandıran kadın oyuncularda hep kürk var. Hatta Ablası Güzel filminde Sadri Alışık kürk öneriyor diyebilirim. Sonra Ağır Roman filmini hatırladım, orada da senaryo gereği bir kuş öldürülüyor, bir ata tecavüz ediliyor ve öldürülüyordu tabi rol gereği yani ölmüyorlardı ama ne gereği var? Sonra da aklıma Tosun Paşa filmi ve Adile Naşit'in meşhur hamam sahnesi geldi yani birkaç yıl önce müstehcen diye RTÜK, o savimli filmdeki bu sevimli sahneyi kaldırmıştı, sansürlemişti. Sizce Adile Naşit'in hamamda bir teyze olarak def, ud  çalıp yaprak sarması yediği sahne mi sansürlenmeli yoksa diğer filmlerdeki kürklü bayanların kürkleri ve masuscuktan öldürülen, yaralandı gibi yapılan hayvanları sahneleri mi? Şimdi derhal RTÜK'e başvuruyorum ve siz de başvurun, yakında Change'de de bir kampanya başlatacağım, özellikle Ablası Güzel filminin 40. dakikasının 43. saniyesinde başlayan o kürk sahnesi gibi sahnelerin filmlerden kaldırılmasını, ya da kürklü kadınların sigara ve alkol gibi komple blurlanmasını istiyorum. Haydi gelin ve bana destek verin, yeni bir akım başlatalım, hayvanlar ölmesin, insanları filmlerle hayvanlara yapılan şiddete yöneltilmesini engelleyelim. 1964 yapımı Ablası Güzel filminin senaristi Erdoğan Tünaş keşke daha duyarlı olsaydı da o kürk sahnesini o filme hiç koymasaydı. Avare filminde bir sokak köpeğine tekme atan adamı dostum diye seslendiği köpektem özür dileten Sadri Alışık varken vahşi vizonun kürkünün özüldüğü bir katliam sahnesi görmek istemiyorum. 

SON ARZULARINI YERİNE GETİRDİLER


       Bir hayvan ne kadar kötü halde olursa olsun ötenazi yapılarak yani zehirli iğne ile uyutulup öldürülmemelidir, ölümünü Allah belirlemelidir diye düşünüyorum çünkü canlıları yaratan Allah'tır ve son nefeslerinde canlarını yine Allah almalıdır. Çünkü ya ölmezse, ya hastalığı iyileşirse.. Neyse, konumuz aşağıdaki haber;

           Coco isimli Rottweiller cinsi köpeğe kanser teşhisi konunca sahipleri az zamanı kalan köpek için unutulmaz bir şey yaptı. Sahipleri, Coco uyutulmadan önce onunla yapacakları son şeylerden oluşan 30 maddelik bir liste hazırladı ve bu ilginç listeyi hayata geçirdiler.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29008183.asp



GÜNÜN DOSTU


SADRİ ALIŞIK'TAN HARİKA BİR SÖZ


Avare adlı filmden o sahnenin karesi

Filmin o kısa ama harika sahnesini lütfen izleyin;

https://www.youtube.com/watch?v=AwVVX2J9JkA

TAVŞANLARINIZ İÇİN BİR BAHÇE ARIYORSANIZ


  
       Ücretsiz Hayvan İlanları bölümümüze Emir Bey, MFV adıyla bir yorum bırakmış, oldukça da güldüm, eğer tavşan veya tavşanlarınızı emin bir yere sahiplendirmek istiyorsanız blogtaki üst menüde yer alan  Ücretsiz Hayvan İlanları bölümünden en alttaki yorumlarda MFV ile lütfen iletişime geçin.