"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

31 Temmuz 2013 Çarşamba

TAVŞANLAR YIKANIR MI?







           Bugün bildiğiniz gibi Milky'nin dikişlerini aldırtmak için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ndeydim. Daha önce birçok defa bu konudan bahsetmiştim ama teyit ettirmek ve bazı tartışmalara son vermek için son bir kez daha buradaki profesör ve diğer veterinerlere sordum;



- "Tavşanlar yıkanır mı?"

İ.Ü.Veteriner Fakültesi Veterineri Tuğçe Hanım: -"TAVŞANLAR ASLA YIKANMAZ!"

MILKY'NİN DİKİŞLERİ ALINDI :)


Otübüsümüzü beklerken :)







         Demin Avcılar'daki İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden geldim, daha doğrusu geldik :) Bugün Milky'nin dikişleri alındı. Oturduğumuz yerden yola çıktığımda öğlen inanılmaz bir yağmur başladı, Milky için korktum ıslanacak diye ama Avcılar maaşallah Takla Makan Çölü gibi sıcak ve kurak :) Metrobüs sağolsun 3,5 saatte işimizi halledip geldik. Milky inanılmaz uslu durdu, dikişleri alınırken bile şaşırdım, ben bile o kadar uslu durmazdım :D Veterinerler kızıma bayıldılar, kucaklarından inmedi :D Fotoğraflarını bugün ekleyeceğim. Ayrıca oradaki veterinerlere çok önemli sorular da sordum. Bilhassa dahiliye ve jinekoloji bölümündeki profesörler de dahil birçok veterinere ayrı ayrı sordum. Bugün hepsini bloğumda yayınlayacağım, lütfen takip edin.













Milky dediğim gibi çok uslu bir kızdı ve poliklinik çıkışında fakültede yaşayan kendi gibi otçul arkadaşları bizi görünce hemen yanımıza geldi, onları da sevdik, aşağıdaki kıza Kafkaslı dedim :) Ne kadar benziyor değil mi :(  (Bknz. Remazan Kaya)







      Milky yine devlet sağolsun bir mülteci gibi gizlice metrobüse bindi ve evimize geldik. Şu toplu ulaşım hayvanlara ne zaman tamamen açık olacak bilmiyorum.. :(



          

29 Temmuz 2013 Pazartesi

TAVŞAN DÖVMELERİ




            Kimse tavşanını dövmüyor canım :D Dövme olayından oldum olası hoşlanmadım, sağlık açısından doğru bulmuyorum, yaşlanınca bir garip oluyor, kıyafetlere uymuyor, sildirmek dert falan filan.. Ama tavşan dövmeleri ilginç geldi ve sizler için araştırdım. Fikrim değişti mi? Hayır, asla dövme yaptırmam ama işte ilginç tavşan dövmeleri :)







































































İşte bu bana göre :D Şekli değil, yapılışı tabi ki :DD