"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

17 Mayıs 2012 Perşembe

TAVŞAN REKORLARI


Haber: 7 Kiloluk Dev Tavşan

7 Kiloluk Dev Tavşan

İngiltere'deki Bir Petshopta Yaşayan Yedi Kilo Ağırlığındaki Dev Tavşan Görenleri Şaşırtıyor. Roo İsimli Tavşan, Köpek Boyunda.

           İngiltere'deki bir petshopta yaşayan yedi kilo ağırlığındaki dev tavşan görenleri şaşırtıyor. Roo isimli tavşan, köpek boyunda. Ender bir türe ait olduğu söylenen dev tavşan, petshoptan daha önce iki farklı müşteri tarafından alındı. Ancak müşteriler tavşana bakamayacaklarını söyleyerek dükkana iade ettiler. Petshop çalışanları ise Roo’nun iri olmasına rağmen yine de çok sevimli olduğunu söylediler.
http://www.haberler.com/7-kiloluk-dev-tavsan-haberi/


Dünyanın en büyük tavşanı

26 Mart 2008 Çarşamba 13:34
Dünyanın en büyük tavşanı
Kim demiş tavşanlar hep öyle minicik kalır diye! İşte dünyanın en büyük tavşanı Amy, yaklaşık 20 kilo kadar ve doymak bilmiyor
MailBox.gazetevatan.com

 







       1 metre 20 santim boyundaki Amy'nin 32 yavrusu var. Sahibi Annette Edwars, gün geçtikçe büyüyen tavşanını,gururla objektiflere gösterirken 'Kedi ve köpeklerin yanında oldukça büyük görünüyor. Çok fazla havuç tüketiyor. Gün geçtikçe şişiyor. Bunu önlemek için çeşitli egzersizler yaptırıyorum" diyor.

      Guiness Rekorlar Kitabı'nda dünyanın en büyük tavşanı unvanıyla girmeyi başaran Amy, köpeklerle oynamayı çok seviyor. Minyatür köpeklerin yanında onların anneleri gibi görünen tavşan, uzmanların gözetiminde sıkı bir diyet yapıyor.
http://www.internethaber.com/dunyanin-en-buyuk-tavsani-134327h.htm#ixzz1v4Nng3wr










Dünyanın en büyük tavşanı koyun gibi maşallah



1 yorum:

  1. Çok teşekkürler, yanlışlıkla tavşanları ilaçlamayın da :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.